Това, че виждате само хора във фитнеса, не означава, че само

...
Това, че виждате само хора във фитнеса, не означава, че само
Коментари Харесай

Не само хората имат проблем с килограмите! Затлъстяла котка ходи всеки ден на фитнес, за да отслабне

 Това, че виждате само хора във фитнеса, не значи, че единствено хората имат проблеми с тежестта си. Седемгодишният котарак на име Шанти е под строга стратегия за диета и физически извършения, защото натрупал прекалено много килограми през годините заради нездравословно хранене, а и бил доста ленив. 

Обикновено този тип котки тежат сред пет и седем кг, само че преди да стартира да води здравословен живот, Шанти тежал цели 13 кг. Посещавайки център по физическа терапия и рехабилитация, той съумял да смъкна 4,5 кг, само че към момента му следва дълъг път, осведоми Дарикнюз.



Собственикът на Шанти Ясемин Акер, който живее в Анкара, осиновил Шанти, когато към момента бил  бебе. Винаги се подигравал на котарака, че е ленив и яде прекалено много, само че преди три месеца разкрил, че Шанти е надалеч по-тежък, в сравнение с би трябвало да бъде. Завел го на ветеринар, където схванал, че се нуждае от интензивна терапия, с цел да води здравословен живот. Оттогава Шанти всеки ден се качва на пътечка за тичане и се упражнява с топка за пилатес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР